Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Belasting hoger inkomen minder omhoog door akkoord

De belastingen voor hogere inkomens gaan de komende jaren veel minder omhoog door het begrotingsakkoord dan in eerdere plannen. Dat meldt de NOS donderdag op basis van berekeningen van EY Belastingadviseurs.

Mensen met hogere inkomens leveren minder in, doordat in het begrotingsakkoord onder meer is afgesproken dat de afbouw van de algemene heffingskorting niet doorgaat.

Mensen met een inkomen van tweeënhalf keer modaal, wat neerkomt op 84 duizend euro per jaar, gaan in 2017 zo'n 610 euro meer belasting betalen dan nu, terwijl dat volgens de plannen die op Prinsjesdag werden gepresenteerd nog 1.450 euro zou zijn.

Wie drie keer modaal verdient, wat honderdduizend euro in het jaar inhoudt, gaat 1.250 euro meer betalen, tegenover 2.280 eerder. Mensen met een inkomen van vier keer modaal, een jaarinkomen van 134 duizend euro, gaan er 1.420 euro op achteruit, waar dat eerder nog 2.450 euro was.

Lagere inkomens
De effecten voor de lagere inkomens zijn volgens de NOS kleiner. Wie twee keer modaal, dus 67.000 euro, verdient, gaat 34 euro meer belasting betalen in plaats van 350 euro. Voor mensen met anderhalf keer, 50.000 euro, of een keer modaal, 33.500 euro, verandert er niets. Zij gaan in 2017 nog steeds 111 en 614 euro minder belasting betalen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X