Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Zwartspaarder levert schatkist extraatje op

Nederlandse spaarders met een buitenlandse rekening hebben in het eerste kwartaal dit jaar 243 miljoen euro aan vermogen bij de Belastingdienst gemeld. Dat leverde 4 miljoen euro aan boetes en naheffingen voor de schatkist op, schrijft Metro op basis van een halfjaarverslag van de Belastingdienst. In totaal kwamen 543 Nederlandse zwartspaarders tot inkeer. In 2012 waren dat er 314 over het hele jaar gezien. Volgens de Belastingdienst is de toename te danken aan de publiciteit rond buitenlandse rekeningen en verschillende kort gedingen tegen zwartspaarders.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X