Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Persoonlijke verzorging toch niet naar gemeenten

Gemeenten worden waarschijnlijk toch niet verantwoordelijk voor de persoonlijke verzorging van hulpbehoevenden. De NOS meldt woensdagavond op basis van bronnen dat staatssecretaris van Volksgezondheid Martin van Rijn (PvdA) overweegt de verzorging, maar ook de verpleging van hulpbehoevenden per 2015 onder te brengen bij de zorgverzekeraars. Daarmee zou een scheiding van verzorging en verpleging van de baan zijn. Eerder zouden de persoonlijke zorg en verpleging nog worden gescheiden.

Nu zijn gemeenten, via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning), al verantwoordelijk voor huishoudelijke hulp, vervoer en hulpmiddelen. De staatssecretaris zou, volgens bronnen, er niet meer zo zeker van zijn dat daar persoonlijke verzorging en begeleiding bij zou horen. Verpleging moest onder het rijk blijven vallen, maar daar was veel kritiek op. De scheiding zou onwerkbaar zijn.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X