Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


PGGM investeert in Nederlands offshore pijpleidingnetwerk aardgas

Pensioenuitvoerder PGGM investeert in een offshore pijpleidingnetwerk naar Nederland, meldt de pensioendienstverlener donderdag. Het concern neemt daartoe een belang van 33,2% over van GDF Suez E&P Nederland bv in Northern Offshore Gas Transport bv, ofwel Nogat bv, dat op de Noordzee gewonnen aardgas via een eigen offshore pijpleiding netwerk naar Nederland transporteert, het 'Northern Offshore Gas Transportation' systeem.

Overige aandeelhouders zijn Energie Beheer Nederland bv (EBN), Total E&P Nederland en Centrica Production Nederland. GDF Suez E&P Nederland blijft aandeelhouder en uitvoerder van de werkzaamheden, meldt PGGM in het begeleidend persbericht.

"De transactie is onder voorbehoud van goedkeuring van de Europese Commissie", aldus het concern.
PGGM ziet dit belang als een aantrekkelijke langertermijninvestering, die ook past bij de ambitie van ons land om de gasrotonde van Europa te zijn, motiveert het concern de belangneming.
Nogat transporteert in totaal circa een derde van het op het Nederlands continentaal plat geproduceerde offshore-aardgas.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X