Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Pensioen3daagse gaat 1 oktober van start

Wijzer in geldzaken, een initiatief van het Ministerie van Financiën, organiseert op 1,2 en 3 oktober de Pensioen3Daagse. Ook in deze derde editie zijn er tal van bedrijven die hun werknemers en klanten informatie geven over hun pensioen. Dit jaar is het thema 'Heb jij het goed voorelkaar?'. Er worden allerlei gebeurtenissen belicht die van invloed zijn op het pensioen. Bijvoorbeeld verandering van baan, echtscheiding, overlijden en verhuizen. Het doel van de Pensioen3daagse is ervoor te zorgen dat mensen overzicht krijgen over de eigen pensioensituatie.

De SVB draagt de Pensioen3daagse een warm hart toe. Wilt u meer weten over pensioen in het algemeen of uw eigen pensioensituatie? Kijk dan op www.pensioen3daagse.nl en www.mijnpensioenoverzicht.nl.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X