Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Drie gewonden bij brand op booreiland Keppel Verolme

Bij een brand op scheepswerf Keppel Verolme aan de Professor Gerbrandyweg in de Botlek zijn drie gewonden gevallen. Een medewerkers liep brandwonden op en is naar het ziekenhuis gebracht. Twee anderen hadden rook ingeademd. Zij zijn ter plaatse behandeld. 

De brand woedde op het Noorse booreiland Scarabeo 5, dat bij Keppel Verolme in het dok ligt voor een onderhoudsbeurt. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Aanvankelijk werd gesproken over een gaslek, maar volgens directeur Linssen van Keppel Verolme is dat niet het geval.

Geen giftige stoffen
Bij de brand is veel rook vrijgekomen. Volgens Linssen zijn daarbij geen giftige stoffen vrijgekomen. De brand is inmiddels onder controle.

De Buffel
Het Rotterdamse museumschip De Buffel, dat vanmorgen net bij Keppel Verolme was gearriveerd, heeft geen schade opgelopen. De Buffel ligt niet in de buurt van de Scarabeo.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X