Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Mogelijk een onjuist bedrag aan toeslag uitbetaald

Klanten die deze maand een voorschotbeschikking voor hun toeslag kregen, ontvangen mogelijk niet het juiste bedrag.

Hebt u voor de maand oktober een hoger of lager bedrag van ons ontvangen dan op uw voorschotbeschikking is vermeld? Hebt u in augustus een wijziging doorgegeven aan Belastingdienst/Toeslagen? En hebt u in 2013 maar voor een deel van het jaar recht op een toeslag? Als u al deze vragen met ja beantwoordt, dan hebben wij mogelijk een onjuist bedrag aan u uitbetaald.

Als dat zo is, ontvangt u van de Belastingdienst een bericht. Op dit moment hoeft u zelf geen actie te ondernemen. Hebt u een te laag bedrag ontvangen? Dan ontvangt u een nabetaling van ons. Hebt u een te hoog bedrag ontvangen? Houdt u er dan rekening mee dat u dat aan ons moet terugbetalen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X