Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


DNB niet te kortgeschoten jegens Icesave-spaarders

De Nederlandse Bank (DNB) heeft niet onrechtmatig gehandeld tegenover spaarders met een Icesave-internetspaarrekening. Dit heeft het hof Amsterdam vandaag beslist. Die beslissing is in overeenstemming met hetgeen de rechtbank Amsterdam eerder oordeelde.

Icesave-spaarders die zijn getroffen door het faillissement van de IJslandse bank Landsbanki menen dat DNB meer toezicht had moeten houden op het Nederlandse bijkantoor van Landsbanki, dat Icesave introduceerde, en sneller had moeten ingrijpen. Het hof heeft dit standpunt niet gevolgd. Het hof is na onderzoek van de stellingen van partijen tot de conclusie gekomen dat geen sprake is geweest van een handelwijze waartoe DNB in redelijkheid niet heeft kunnen komen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X