Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


D66: kabinet verhoogt belastingen stiekem

Het kabinet gebruikt boekhoudkundige trucs om de belastingen volgend jaar met een miljard extra te verhogen. D66-Tweede Kamerlid Wouter Koolmees heeft dat maandag gezegd. Volgens hem wordt het afschaffen van de fiscale ouderenkorting als een bezuiniging gepresenteerd. Vervolgens wordt dat geld gebruikt om uitgaven te verhogen. Deze operatie is in strijd met de begrotingsregels.

Koolmees zegt dat PvdA-minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken hierdoor „uit de wind wordt gehouden”. Hij hoeft geen maatregelen te nemen om tegenvallers van 1 miljard te bezuinigen. Daarentegen zou VVD-minister Edith Schippers van Volksgezondheid 1,5 miljard aan bezuinigingen voor haar rekening moeten nemen.

Het ministerie van Financiën zegt in een reactie dat het kabinet zich wel netjes aan de begrotingsregels houdt. Het „omkatten” van een fiscale aftrekpost naar een uitgavenregeling is een „technische correctie” die binnen de regels is toegestaan, aldus het departement.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X