Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Belastingplan 2014. Wilt u weten wat er verandert?

Het Belastingplan 2014 is nog in behandeling. Als u wilt weten wat de voorgestelde veranderingen zijn voor belastingen en toeslagen, kijk dan op de internetsite van de rijksoverheid.

Op Prinsjesdag zijn de begrotingsplannen voor 2014 gepresenteerd. Het belastingplan is daar een onderdeel van. Op onze internetsite vindt u hierover nog geen informatie. Wij informeren u nadat de plannen zijn aangenomen door de 1e en 2e kamer. Wij kunnen u daarom op dit moment ook geen antwoord geven op uw vragen via de BelastingTelefoon of onze twitteraccounts @Belastingdienst en @BDZakelijk. Wilt u weten wat in het Belastingplan 2014 staat? Ga dan naar rijksoverheid.nl of download de Rijksfinanciën-app in uw app-store.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X