Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Boze reacties VVD'ers op verdwijnen algemene heffingskorting

Op de website van de VVD komen tientallen boze reacties binnen over het verdwijnen van de algemene heffingskorting voor de hogere inkomens. Nederlanders die meer verdienen dan 55.991 euro, mogen in de toekomst niet langer 2.001 euro in mindering brengen op hun de inkomstenbelasting.

'Verhoging van het eigen risico inruilen voor afschaffing van de algemene heffingskorting. 56K+ moet ruim 2.000 euro netto inleveren? Werken weer niet beloond? Als dit waar is, zijn veel VVD-stemmers nog véél meer in de maling genomen dan gedacht,' staat in een reactie op de VVD-website.

Zorgtoeslag
Woensdag werd bekend dat VVD en PvdA het verplichte eigen risico in de zorg toch niet inkomensafhankelijk maken. Het eigen risico blijft volgend jaar voor iedereen 350 euro. Lage inkomens worden gecompenseerd met zorgtoeslag.

Bronnen in Den Haag bevestigen ook dat de algemene heffingskorting stapsgewijs zal worden teruggebracht. Daar staat tegenover dat de arbeidskorting voor werkenden volgend jaar wordt verhoogd met 250 euro. Tientallen boze VVD'ers hebben hier geen boodschap aan. 'De VVD gaat akkoord om 2.000 euro van mij te stelen om het nivelleerfeestje van de PvdA te bekostigen?' schrijft een reageerder. 'Niet te geloven, de hele diefstal door de inkomensafhankelijke zorgpremie wordt nu binnengehaald door de diefstal van de heffingskorting.'

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X