Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"



Translate this site


Boskalis verwerft EUR 130 miljoen contract

Koninklijke Boskalis Westminster N.V. (Boskalis) heeft een contract verworven van CJSC Baltstroy voor de aanleg van de vaargeul voor de Bronka-haven in de Russische stad St Petersburg. Het contract heeft een totale waarde van circa EUR 130 miljoen.

Het project omvat de aanleg van een 6-kilometer lange vaargeul, een draaikom en ligplaatsen voor 'Bronka', de nieuwe havenfaciliteit van St Petersburg. In totaal zal 16 miljoen kubieke meter klei, slib en zand worden gebaggerd met behulp van uiteenlopend materieel waaronder middelgrote sleephopperzuigers, snijkopzuigers en backhoes. De werkzaamheden gaan in het voorjaar van 2014 van start en zijn naar verwachting eind 2015 voltooid.

De nieuwe Bronka-haven wordt aangelegd om de doorvoercapaciteit voor containers in de regio St Petersburg te vergroten. Dit contract komt bovenop het landaanwinningscontract voor de haven van Bronka dat in juni 2013 aan Boskalis werd toegekend en momenteel in uitvoering is.

De strategie van Boskalis is erop gericht om te profiteren van de belangrijkste macro-economische factoren die de wereldwijde vraag opdrijven op onze markten: de groei van de wereldhandel, stijgende energieconsumptie, de groeiende wereldbevolking en de uitdagingen die gepaard gaan met klimaatverandering. Dit project hangt nauw samen met de groeiende wereldhandel.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X