Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Belastingdienst trekt in pand 'Outlook' op Schiphol

Het nieuwe pand van de Belastingdienst op Schiphol, Outlook, is op 20 september officieel geopend. ‘Het pand ontleent zijn naam aan de eerste bewoner van het kantoor, Microsoft’, meldt de Rijksgebouwendienst dinsdag. Outlook is het mailprogramma van deze multinational. Het kantoor is in opdracht van de Rijksgebouwendienst ingericht voor de huisvesting van verschillende inspectiediensten.

De Rijksgebouwendienst zorgde voor de nieuwe flexibele inrichting voor de medewerkers van de Douane, de Financiële Opsporingsdienst, de Inspectie Leefomgeving en Transport en de nationale Voedsel- en Warenautoriteit. Directeur Ruud Peters van het Concern Facilitaire Dienst van de Belastingdienst merkte bij de opening op dat het pand, ooit begonnen als Douanekantoor, nu opgeleverd is als een echt rijkskantoor. Diensten van verschillende ministeries zitten hier bij elkaar met het oog op een intensievere samenwerking.

In het pand van 9000 m2 zijn 400 werkplekken ingericht voor 900 fulltime medewerkers. De medewerkers gaan flexibel werken volgens het zogenaamde nieuwe werkenconcept. Kunstenares Claire Harvey maakte voor het nieuwe Rijkskantoor het werk Art in the Outlook.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X