Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Banenverlies Belastingdienst van tafel

Het aangekondigde banenverlies bij de Belastingdienst in Leeuwarden gaat niet door. De ministerraad heeft dat vrijdag besloten op voorstel van minister Stef Blok van wonen en rijksdienst. Eerder wilde het kabinet 72 banen schrappen. In juli werd dit aantal gehalveerd en nu is de krimp geheel van tafel.

Het Centraal Justitioneel Incassobureau in Leeuwarden krijgt dertig extra arbeidsplaatsen, bovenop de dertig nieuwe banen die eerder al waren toegekend aan het 'boetekantoor'.

Ook voor Drenthe had het kabinet goed nieuws te melden. In Assen blijven blijven 54 banen bij het ministerie van economische zaken behouden en de Belastingdienst in Emmen mag 87 arbeidsplaatsen extra houden bovenop de 113 die in juni al veilig gesteld werden.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X