Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Nieuwe regeling uitstel aangifte inkomstenbelasting

Vraagt u uitstel aan voor het doen van uw aangifte inkomstenbelasting? Voortaan geldt hiervoor een nieuwe regeling. Moest u vorig jaar aangifte doen, maar hebt u dit niet of te laat gedaan? En hebt u minstens 1 keer niet of te laat aangifte gedaan in de 2 jaar daarvoor, terwijl u dit wel moest doen? Dan wijzen wij uw verzoek om uitstel af.

Voorbeeld
U wilt uitstel voor de aangifte 2013.
  • U krijgt geen uitstel als u te laat aangifte hebt gedaan over 2012 en ook over 2011 en/of 2010.
  • U krijgt wel uitstel als u op tijd aangifte hebt gedaan over 2012, maar te laat aangifte hebt gedaan over 2011 en 2010.
  • U krijgt wel uitstel als u te laat aangifte hebt gedaan over 2012, maar op tijd aangifte hebt gedaan over 2011 en 2010.
Wanneer is uw aangifte op tijd?
Uw aangifte is op tijd als ze bij ons binnen is op de inleverdatum. De inleverdatum staat op de aangiftebrief die u aan het begin van het jaar van ons ontvangt.

Hebt u uitstel gevraagd en gekregen? Dan mag u natuurlijk later aangifte doen. U hebt daarover een brief van ons ontvangen. Ook op deze brief staat een inleverdatum. Uw aangifte is op tijd als ze bij ons binnen is op deze inleverdatum.

Wanneer is uw aangifte te laat?
Uw aangifte is te laat als ze niet bij ons binnen is op de inleverdatum die op de aangiftebrief of de brief over het uitstel staat.

Let op!
Hebt u voor uw aangifte 2012 uitstel tot 1 september 2013? Dan moet deze aangifte uiterlijk 31 augustus 2013 bij ons binnen zijn.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X