Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Nederlanders zoeken vaker werk in België

Steeds meer Nederlanders gaan op zoek naar een baan in België. Bijna de helft van de Belgische midden- en kleinbedrijven in de Vlaams-Nederlandse grensregio zegt vaker sollicitaties van Nederlanders te krijgen. Dat schrijft de Gazet van Antwerpen zaterdag.

De krant baseert zich op een enquête van het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen (NSZ) onder 429 ondernemingen in de grensstreek. 44 procent bleek meer sollicitaties te krijgen uit Nederland. Een kwart van de ondervraagde bedrijven heeft al Nederlanders in dienst en is volgens NSZ-voorzitster Christine Mattheeuw ''vrij tevreden'' over hen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X