Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


SBM Offshore rondt megadeal af

SBM Offshore heeft de contracten getekend voor de levering van twee drijvende olieproductie- en opslagplatformen (fpso's) in Brazilië. Dat maakte de maritiem dienstverlener maandag bekend. Daarmee is de grootste order uit de geschiedenis van het bedrijf definitief binnen.

De order heeft een totale waarde van 3,5 miljard dollar (2,7 miljard euro) voor een joint venture, waarin SBM een belang heeft van 56 procent. De andere partijen in de samenwerking zijn het Japanse Mitsubishi en Nippon Yusen Kabushiki Kaisha en het Braziliaanse Queiroz Galvão Óleo e Gás.

SBM gaat de schepen zelf bouwen op de Brasa-werf in Brazilië, waarvan het bedrijf mede-eigenaar is. Naar verwachting wordt het eerste platform eind 2015 opgeleverd en volgt de ander begin 2016. De platformen zijn bestemd voor het olieveld Lula, 300 kilometer buiten de kust van Rio de Janeiro, dat voor het grootste deel in handen is van het Braziliaanse oliebedrijf Petrobras.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X