Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Privacy geen probleem bij controle leaserijder

De Belastingdienst heeft goed gehandeld door vorig jaar de gegevens op te vragen van alle automobilisten die op kenteken bij een parkeerautomaat parkeerden. Dat vinden VVD, CDA en SP, aldus De Telegraaf.

Door zo te controleren of leaserijders wel eerlijk hun privékilometers bijhouden, kon belastingfraude worden aangepakt. Privacyschending, aldus critici, maar VVD-Kamerlid Helma Neppérus noemt het 'een geoorloofde inbreuk op de privacy'.

'Leaserijders die hun auto privé gebruiken, betalen daar een vergoeding voor. Als we daar niet op controleren, is er voor mensen geen prikkel meer om eerlijk aan te geven dat ze hun auto privé gebruiken. Die mensen krijgen dan onterecht een belastingvoordeel.' De SP en het CDA zijn het met haar eens. Wel eisen de socialisten dat de gegevens van niet-fraudeurs na controle verwijderd worden.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X