Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Noordzee heeft extra olie- en gasmiljarden

Energie Beheer Nederland (EBN) heeft aanwijzingen voor aanzienlijke olie- en gasvoorraden in het noordelijkste puntje van de Nederlandse Noordzee. Dat kan een flinke meevaller voor de Nederlandse schatkist opleveren, schrijft De Telegraaf.

Directielid Berend Scheffers hoopt op ''flink wat miljarden kuub gas'', maar dan moet daar wel snel naar geboord worden. De nabijgelegen infrastructuur veroudert namelijk snel. Bodemonderzoeker Fugro heeft sinds 2010 van bijna 8000 vierkante kilometer van de Nederlandse zeebodem seismisch onderzocht. Dit deel van de Noordzee was lange tijd een witte vlek, omdat ons land met de gasbel onder Groningen niet zo ver hoefde uit te varen om gas te vinden.

EBN wil voor 40 procent mee investeren als een olie- of gasbedrijf aan de slag gaat en meedelen in de winsten. Bij bijna alle huidige gasvelden doet de staatsdeelneming dat ook.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X