Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Flinke vondst Shell in Golf van Mexico

Shell heeft bij proefboringen in het zogeheten Vicksburg A-veld in de Golf van Mexico een flinke hoeveelheid winbare olie gevonden. Dat maakte het olie- en gasconcern woensdag bekend. Eerder deed Shell al een grote vondst in het nabij gelegen Appomattox-veld.

Shell, dat een belang in het veld heeft van 75 procent, boorde samen met Nexen tot een diepte van 8 kilometer. De winbare reserve in het veld wordt geschat op 100 miljoen vaten olie-equivalent. Nexen, dat de resterende 25 procent bezit, is een Canadees energiebedrijf dat begin dit jaar definitief werd overgenomen door de Chinese staatsoliemaatschappij Cnooc voor omgerekend ruim 11 miljard euro.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X