Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


VSMC bouwt aan Duits offshore windpark

VSMC heeft opdracht gekregen voor het installeren en begraven van de infield kabels van offshore windpark Nordsee Ost (DL). Opdrachtgever is het Duitse RWE Innogy. Onlangs kreeg VSMC al opdrachten van E.ON en DONG Energy voor het installeren van de export kabels van twee windparken bij de kust van Engeland. Dat gebeurt in samenwerking met Boskalis Offshore Subsea Contracting.

Nordsee Ost Offshore Windpark
Het werk start in het eerste kwartaal van 2014. Er wordt dan begonnen met het installeren en begraven van de 52 kabels die de windturbines verbinden met het offshore hoogspanningstation. Het windpark bestaat uit 48 windturbines en heeft een totale capaciteit van 295 MW. Het park komt te liggen in de Duitse Bocht, in het zuidoostelijke deel van de Noordzee. VSMC installeert momenteel de kabels van het naastgelegen Meerwind offshore windpark.

Samenwerking
VSMC voert het project uit in samenwerking met Boskalis Offshore Subsea Contracting.

Duurzame oplossingen
"Deze opdracht past uitstekend in de bijdrage die wij - samen met onze opdrachtgevers - leveren aan duurzame oplossingen" aldus CEO Arno van Poppel. "Zo heeft VSMC in 2012 de installatie van de export kabels voltooid voor Thornton Bank wind farm, met RWE Innogy als grote aandeelhouder. We zien onze samenwerking wederom met vertrouwen tegemoet."

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X