Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Douaneverdrag Koninkrijk der Nederlanden en Kaapverdië ondertekend

De Nederlandse douanediensten en die van Kaapverdië gaan intensiever informatie uitwisselen. Daardoor kunnen beide diensten effectiever samen werken. Hiertoe is vandaag in Brussel het Verdrag tussen het Koninkrijk der Nederlanden en de Republiek Kaapverdië over wederzijdse bijstand in douanezaken tot stand gekomen en ondertekend.

De beoogde samenwerking betreft zowel het toezicht op de juiste naleving van de douanewetgeving als het voorkomen, opsporen en bestrijden van inbreuken op die wetgeving. In het verdrag is ook technische assistentie geregeld waardoor de mogelijkheid ontstaat om ambtenaren uit te wisselen en op die manier inzicht te krijgen in elkaars werkmethoden.

Nadat de Raad van State advies heeft uitgebracht zal het verdrag ter goedkeuring aan de Staten-Generaal worden voorgelegd. Naar verwachting zal het verdrag eind 2013 in werking kunnen treden.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X