Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"



Translate this site


Cyprus stelt heffing rijke spaarders vast

Spaarders met een tegoed van meer dan 100.000 euro bij Bank of Cyprus raken bijna de helft van dat bedrag kwijt. Het geld wordt omgezet in aandelen van de bank, die eerder dit jaar met Europese steun overeind werd gehouden.

De centrale bank van Cyprus gaf dinsdag aan dat de heffing voor rijke spaarders is vastgesteld op 47,5 procent van alle bedragen hoger dan 100.000 euro. Spaarders met deposito's boven die grens bij de voormalige Laiki Bank krijgen in totaal 18 procent van de aandelen Bank of Cyprus.

De financiële sector van Cyprus werd eerder dit jaar met 10 miljard euro aan noodleningen van Europa en het IMF van de ondergang gered. Daarbij werden de gezonde delen van Laiki ondergebracht bij Bank of Cyprus en werd bepaald dat rijke spaarders ook een bijdrage moesten leveren. De hoogte van die bijdrage is nu vastgesteld.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X