Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Vertrouwelijke dossiers belasting op straat

Vertrouwelijke dossiers van de Belastingdienst over inbeslagnames zijn op straat beland. Dat meldt regionale krant De Stentor woensdag. De papieren werden ontdekt door een stel uit het Overijsselse Kloosterhaar, in een paar tweedehands gekochte kasten.

De papieren waren van een belastingdeurwaarder die tot voor kort werkte op het belastingkantoor in Heerenveen. Toen het stel de Belastingdienst op de hoogte bracht van de vondst, kregen ze het verzoek of ze de vijftig dossiers wilden vernietigen. In plaats daarvan belden de twee de krant.

Het kantoor in Heerenveen werd in maart gesloten. Volgens De Stentor zijn de papieren vermoedelijk op straat beland nadat de meubels door de dienst Domeinen waren opgehaald. De dienst is verantwoordelijk voor de verkoop van spullen van de overheid. Bij de Belastingdienst was woensdag niet direct iemand bereikbaar voor commentaar.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X