Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Reeks offshore woonmodules van Nederlandse bouwers

Nederlandse bedrijven hebben recent een hele reeks woonaccommodaties, in vaktermen living quarters, voor offshoreplatformen en -vaartuigen gebouwd. Het meest succesvol hiermee is Hertel Offshore uit Rotterdam. Verder heeft ook aannemingsbedrijf Hoogvliet en Zn uit Zwijndrecht een grote woonmodule opgeleverd en zijn Holland Shipyards uit Hardinxveld-Giessendam en Damen Shiprepair Vlissingen eveneens op dit terrein actief.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X