Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Hoe kan ik mij inschrijven in de Registratie Niet-Ingezetenen (RNI)?

Woont u in het buitenland? U kunt zich inschrijven in de Registratie Niet-Ingezetenen (RNI) door persoonlijk langs te gaan bij een van de 19 gemeenten met een RNI-loket in Nederland. Afhankelijk van uw situatie kan een overheidsorganisatie u ook inschrijven.

Gaat u werken op een schip dat onder Nederlandse vlag vaart? Dan kan de Belastingdienst u inschrijven in de RNI. U hoeft dan niet naar Nederland te reizen. Na de inschrijving in de RNI ontvangt u uw BSN.

Woont u niet (meer) in Nederland? Laat u altijd met het juiste adres inschrijven bij het RNI!


Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X