Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Webinar voor mensen die scheiden of uit elkaar gaan

Belastingdienst en Toeslagen organiseren op donderdag 3 februari 2022 van 19.30 tot 20.45 uur het webinar Scheiden of uit elkaar gaan om u te informeren en antwoord te geven op uw vragen.

Gaan u en uw partner uit elkaar of bent u net gescheiden?
Dan is het goed om ook aan uw belastingen en toeslagen te denken. Want er verandert misschien veel voor u. Deskundigen gaan tijdens het webinar Scheiden of uit elkaar gaan onder andere in op fiscaal partnerschap, de koopwoning en de hypotheekrenteaftrek, het recht op huurtoeslag, co-ouderschap en kinderopvangtoeslag.

Stel uw vraag
Is uw vraag nog niet beantwoord tijdens het webinar? Stel deze dan tijdens het webinar via de chat. De deskundigen van Belastingdienst en Toeslagen geven u graag antwoord.

Aanmelden webinar
U kunt zich nu gratis aanmelden voor het webinar op deze pagina.

Hebt u het webinar gemist terwijl u zich wel had aangemeld?
Dan kunt u het webinar na afloop terugkijken via de aanmeldpagina.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X