Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Belastingdienst start publiekscampagnes over eigen woning en scheiden

De Belastingdienst is een voorlichting gestart speciaal voor mensen die uit elkaar gaan of scheiden, op de voet gevolgd door een tweede campagne over eigenwoningbezit.

Doel van de campagnes is te voorkomen dat mensen die scheiden of een eigen woning hebben, fouten maken in hun aangifte inkomstenbelasting en voorlopige aanslag. Beide campagnes zijn onderdeel van de campagne-aanpak waarbij levensgebeurtenissen (life events) centraal staan.

De Belastingdienst biedt on- en offline checklists aan en verwijst de mensen naar extra informatie over scheiden en eigen woning op de website van de dienst. De campagnes lopen tot eind 2021.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X