Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Formulier toestemming reizen met minderjarige naar het buitenland

Reist u met een kind naar het buitenland? U kunt dit voorbeeldformulier gebruiken om te laten zien dat u toestemming heeft. De ouders, verzorgers of personen die gezag over het kind hebben moeten u die toestemming geven. Het formulier is niet verplicht maar bevat wel alle informatie die voor een snelle grenscontrole nodig is.

Heeft u vragen over uw situatie of zijn er andere onduidelijkheden?
Is het u niet duidelijk of u toestemming nodig heeft? Lees dan meer over de meest voorkomende situaties op Kinderontvoering.org.

Heeft u alsnog vragen of verdere uitleg nodig? Bel dan het Centrum Internationale Kinderontvoering op 088-8009000 voor advies op maat. Het Centrum IKO is ook bereikbaar via info@kinderontvoering.org.

Toestemmingsformulier in het Engels
Op Government.nl vindt u de Engelse versie van dit formulier: Consent letter for minors travelling abroad. Vanzelfsprekend is het Engelse formulier beter leesbaar voor buitenlandse grensbewakingsbeambten.

Veelgestelde vragen en antwoorden over reizen met een minderjarig kind
Heb ik toestemming nodig om alleen met mijn kind te reizen?
Moet ik toestemming geven als mijn kind alleen naar het buitenland reist?

Bron

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X