Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Veranderingen in loonheffingskorting voor personen die in Duitsland wonen

Vanaf 1 januari 2019 wordt bij de berekening van de loonbelasting van inwoners van Duitsland voor een kleiner bedrag rekening gehouden met heffingskortingen. Zo ontvangen niet-inwoners niet langer het belastingdeel van de heffingskortingen. Het premiedeel van de heffingskortingen ontvangen zij nog wel, mits ze in Nederland sociaal verzekerd zijn. Voor de arbeidskorting geldt hierop een uitzondering. Werknemers die in Duitsland wonen ontvangen de arbeidskorting nog wel. De wetswijziging heeft misschien ook gevolgen voor personen die een uitkering of pensioen ontvangen. Mogelijk krijgen zij een lager nettobedrag.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X