Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"



Translate this site


Fiasco fiscus compleet: vertrekregeling gaat tonnen extra kosten

De miljoenen verslindende vertrekregeling van de Belastingdienst blijkt nog meer te gaan kosten. Ook medewerkers die al een voorschot hadden genomen op hun pensioen en afscheid hadden genomen, hebben recht op een zak geld. De Belastingdienst moet nog eens tonnen uitgeven aan vertrekkende medewerkers.

De vertrekregeling was zó ruim, dat zelfs mensen die richting hun pensioendatum al onbetaald verlof hadden opgenomen, recht hebben op een vertrekpremie. De Belastingdienst moet ook aan hen tienduizenden euro’s per persoon overmaken. En dat terwijl de gewraakte regeling al honderden miljoenen euro’s kostte, waarbij er ook veel te veel goede krachten vertrokken.

De extra kostenpost is het gevolg van een reeks rechterlijke uitspraken in zaken die zes oud-medewerkers van de Belastingdienst tegen hun eigen baas hadden aangespannen. Zij hebben allemaal recht op een riante vertrekpremie. De schade kan voor de fiscus nog groter uitvallen, want er zijn nog vijf soortgelijke zaken onder de rechter.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X