Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Andere hypotheek? Wijzig je voorlopige aanslag!

Bij ruim 2,8 miljoen huiseigenaren valt in deze periode de voorlopige aanslag 2019 op de deurmat. Is er het afgelopen jaar iets veranderd aan jouw hypotheek, wijzig dan jouw voorlopige aanslag. Zo kom je bij de aangifte inkomstenbelasting over 2019 niet voor verrassingen te staan.

Door wijzigingen in jouw hypotheek verandert jouw financiële situatie. Dit heeft invloed op wat jij aan belasting terugkrijgt of moet betalen. Denk bijvoorbeeld aan het oversluiten van een hypotheek, een renteverandering op de hypotheek of een verhoging of gedeeltelijke aflossing van de hypotheek.

Andere wijzigingen persoonlijke situatie
Niet alleen een verandering in de hypotheek heeft invloed op de hoogte van de voorlopige aanslag, ook wijzigingen zoals het starten van een eigen onderneming, het krijgen van een kind of een echtscheiding zijn van invloed.
Ontvang je een voorlopige aanslag? Dan is het verstandig eventuele wijzigingen door te geven. Zo voorkom je dat je gedurende 2019 teveel belasting terugkrijgt en je dit bij de aangifte inkomstenbelasting in 2020 terug moet betalen.

Wetswijzigingen alvast verwerkt
De hoogte van de voorlopige aanslag kan niet alleen wijzigen door veranderingen in de persoonlijke situatie, maar ook naar aanleiding van wetswijzigingen uit het Belastingplan.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X