Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Kleine spaarder paar tientjes goedkoper uit

Het belastingtarief op spaargeld gaat verder omlaag. Uit berekeningen van deze krant blijkt dat de belastingdienst volgend jaar uit zal gaan van een spaarrente van 0,13 procent, waar dat dit jaar nog 0,36 procent was. Officieel wordt dit op Prinsjesdag bekend.

Wie meer dan het vrijgestelde bedrag van 30.000 op de bank heeft staan en te maken krijgt met het belastingtarief van 30 procent op dat vastgestelde rendement, houdt daardoor volgend jaar enkele tientjes meer in de zak.

De spaarrente van 0,13 procent waar de fiscus volgend jaar mee rekent, ligt wel nog altijd boven de spaarrente van 0,03 procent die spaarders bij ING, Rabobank en ABN Amro krijgen. Ook moeten kleine spaarders deels belasting betalen over een beleggingsrendement, ook als ze helemaal niet beleggen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X