Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Belastinghervorming Trump scheelt Shell miljarden

De nieuwe belastinghervormingen van de Amerikaanse president Donald Trump zorgen voor een aanzienlijke meevaller voor Shell. De olie- en gasreus rekende uit dat de verlaging van de vennootschapsbelasting van 35 naar 21 procent een belastingvoordeel van 2 miljard tot 2,5 miljard dollar oplevert in het lopende kwartaal.

Shell nam de resultaten van het derde kwartaal als graadmeter voor de berekening. Het exacte voordeel voor het concern is nog niet bekend.

De belastinghervormingen van Trump gaan pas per 1 januari in. Toch zal dit jaar al een positief effect worden verwacht, vooral door de herwaardering van de uitgestelde belastingpositie.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X