Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Recordaantal Nederlandse stagiairs op zeeschepen

Nu al hebben 555 Nederlandse zeevaartstudenten voor dit schooljaar een stageplek gevonden op de Nederlandse vloot. Hiermee wordt het record van 518 geplaatste stagiairs in 2016 ruim verbroken. De samenwerking tussen reders en zeevaartscholen blijkt opnieuw erg succesvol.

Ondanks de economisch zeer lastige situatie voor veel van de Nederlandse reders nemen zij hun verantwoordelijkheid voor het opleiden van Nederlandse zeevarenden. Het aantal geplaatste stagiairs op de Nederlandse vloot ligt maar liefst 70% hoger dan in 2008, toen er 324 Nederlandse stagiairs geplaatst werden. De groei van het aantal stages is te danken aan de hoge instroom bij zeevaartscholen in de afgelopen jaren.

Het record is dan wel verbroken, toch zijn nog 81 studenten op zoek naar een stageplaats. Net als verleden jaar bieden de scholen deze studenten een alternatief programma aan. De ervaring leert dat een deel van deze studenten later dit jaar alsnog aan een stage begint.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X