Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


BigRoll, de publiekstrekker van de Wereldhavendagen

Het schip BigRoll Baffin ligt de komende dagen aan de Parkkade in Rotterdam. Het 173 meter lange schip is een van de publiekstrekkers van de Wereldhavendagen.

De BigRoll dankt haar naam aan zijn functie. Het schip is ontworpen om grote ladingen rollend het dek op te laten gaan. Dit soort schepen wordt vaak op de wateren rond Rusland ingezet. Ze zijn in staat ijs te breken en zijn zo gebouwd dat de bemanning in extreme kou kan werken. Ook in warmere gebieden kunnen de schepen worden gebruikt.

Dit jaar is de 40e editie van de Wereldhavendagen. Vorig jaar kwamen er 380.000 mensen op af. RTV Rijnmond doet live verslag van het evenement, op internet, radio en televisie.
Bron

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X