Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Iconisch waterfront project gegund aan Van Oord

Van Oord heeft de opdracht verkregen voor de waterbouwkundige werkzaamheden van het project Dubai Harbour, een prestigieus megaproject in Dubai. Het project, dat Van Oord uitvoert voor Projects Link Contracting Co LLC, is een nieuwe stap om de ‘Dubai Tourism Vision 2020’ te verwerkelijken, waarmee Dubai in 2020 twintig miljoen bezoekers per jaar wil trekken. Van Oord helpt al sinds 2001 mee aan het realiseren van deze strategie, onder andere door de aanleg van Palm Jumeirah, The World en diverse andere kunstmatige eilanden.

Dubai Harbour moet zo'n 185 hectares gaan beslaan en zal 1.400 aanlegplaatsen omvatten en daarnaast ruimte bieden aan een cruise-terminal. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen september 2017 en mei 2019.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X