Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Flink meer bezwaren tegen WOZ-waarde woning

Meer mensen hebben bezwaar aangetekend tegen de WOZ-waarde van hun huis. Dit voorjaar werden er 104.000 bezwaren ingediend. Dit is een stijging van 19,5 procent. Vorig jaar lag werden er 87.000 bezwaren ingediend. Een jaar eerder lag dat cijfer op 79.000, schrijft De Telegraaf zaterdag op basis van cijfers van de Waarderingskamer.

In ongeveer 1,4 procent van de gevallen wordt bezwaar gemaakt tegen de WOZ-beschikking. Waarschijnlijk liggen de flink gestegen WOZ-waardes ten grondslag aan het hogere aantal bezwaren. De WOZ-waarde lag dit jaar gemiddeld 3,3 procent hoger. Vorig jaar steeg de WOZ-waarde nog met gemiddeld 1,2 procent en in de jaren daarvoor daalde de WOZ-waarde juist.

Woningmarkt
Hoeveel bezwaren gehonoreerd worden, moet later blijken. Gemiddeld wordt 50 procent van de bezwaren gehonoreerd. Met de aantrekkende woningmarkt is de verwachting dat ook volgend jaar de WOZ-waarde gemiddeld flink hoger zal uitvallen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X