Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Brief stopzetten EKA

Bericht Belastingdienst: Heeft uw klant een brief ontvangen over het stopzetten van de Elektronische Kopie Aanslag (EKA)? Dan kan hij die negeren.

De EKA is al een poosje geleden vervangen door SBA (Serviceberichten Aanslag). Toch zijn er nog automatische stopzettingsbrieven voor de EKA gestuurd. Hoe komt dit? De EKA liep tot belastingjaar 2013. Als er langer dan 3 jaar geen EKA was verstuurd, stopte deze automatisch. Het systeem verstuurde vervolgens een automatische stopzettingsbrief naar de betrokkene. Dat is nu ook gebeurd.
Heeft een ondernemer zo'n brief ontvangen? Dan hoeft hij niets te doen. Voor uw klant verandert er niets. We stoppen de automatische verzending van deze brieven.

Bron

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X