Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Van Oord gaat landwinnen in Angola

Samen met een lokale aannemer gaat baggeraar Van Oord bij de Angolese hoofdstad Luanda 400 hectare land aanwinnen. Het land is nodig voor aanleg van havens, vastgoed en een nieuwe snelweg om Luanda bereikbaar te houden. Het contract is getekend met de Angolese overheid. Met de opdracht is voor Van Oord zo'n 400 miljoen dollar gemoeid. Atradius verzekert het exportkrediet.

De landuitbreiding wordt beschermd door golfbrekers en steenbestorting. De benodigde steen winnen Van Oord en partner Urbinveste in lokale groeves. Van Oord verwacht verschillende soorten schepen in te zetten voor de klus die in de loop van 2019 moet zijn afgerond.

De Angolese economie leunt sterk op de olie- en gassector en groeide de afgelopen decennia in hoog tempo. Door de lage olieprijzen van de laatste jaren kwam die groei plots onder druk te staan. Maar de Angolese overheid is vastbesloten om te blijven investeren in infrastructuur. De bevolkingsgroei en de toegenomen mobiliteit nopen de overheid daartoe: Luanda heeft veel last van verkeersinfarcten.

Van Oords partner in het consortium, Urbinveste is het bouwbedrijf van de oudste dochter van de president van Angola, Isabel Dos Santos. Haar vader is sinds 1979 aan de macht. Met een geschat vermogen van 3,2 miljard dollar is Dos Santos de rijkste vrouw van het Afrikaans continent.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X