Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Storingen DigiD-storing en MijnOverheid voorbij

Het platform van de overheid, DigiD, is enkele uren offline geweest wegens een storing. MijnOverheid, een ander platform van de overheid dat nauw samenwerkt met DigiD, kampte nog uren langer met problemen. Doordat MijnOverheid offline was konden mensen niet bij hun digitale post van de overheid, bijvoorbeeld meldingen dat de apk van de auto verloopt.

DigiD was na drie uur uit de lucht geweest te zijn weer online en werkend. DigiD wordt door veel diensten gebruikt om je identiteit te verifiëren, waaronder de Belastingdienst en dokterspraktijken.

Netwerkstoring
Logius, de partij achter DigiD en MijnOverheid, zegt dat een netwerkstoring voor de problemen zorgde. Ook zegt Logius dat het de foutmelding verder gaat onderzoeken om maatregelen te nemen om dergelijke storingen in de toekomst te voorkomen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X