Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Boskalis krijgt Nederlandse opdrachten van 200 miljoen euro

Boskalis heeft de afgelopen weken in eigen land opdrachten binnengesleept met een totale waarde van ruim 200 miljoen euro.

Zo neemt Boskalis voor 30 miljoen euro de uitbreiding en verdubbeling van een deel van de N62 in Zeeland (Tractaatweg) voor zijn rekening, maakt de Papendrechtse baggeraar en offshoredienstverlener donderdag bekend. Het voorbereidende werk begint dit voorjaar, twee jaar later moet de klus geklaard zijn.

Van Rijkswaterstaat heeft het bedrijf samen met branchegenoot Van den Herik opdracht gekregen om een gedeelte van de Twentekanalen te verruimen, zodat er grotere schepen doorheen kunnen. Die opdracht is goed voor 50 miljoen euro, waarvan de helft voor Boskalis is.

Andere projecten betreffen de versterking van de Houtribdijk tussen Enkhuizen en Lelystad ter waarde van 45 miljoen euro, twee kustversterkingsprojecten en een aantal kleinere wegenbouwklussen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X