Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"



Translate this site


Gebruik ondernemerscheck bij DBA-problemen

De ondernemerscheck die op de site van de Belastingdienst staat kan voorlopig uitkomst bieden bij het controleren of iemand al dan niet een zelfstandige zonder personeel (zzp'er) is. Dat stelt een viertal belangenverenigingen woensdag in een open brief aan beleidsmakers.

De zogenoemde wet DBA moest zzp'ers en opdrachtgevers vooraf zekerheid bieden dat hun werkrelatie achteraf niet als een verkapt dienstverband wordt beschouwd. Maar in plaats daarvan zijn die in grote onzekerheid gestort, menen briefschrijvers ZZP Nederland, Zelfstandigen Bouw, MKB Belangen en Noab.

Ze verwachten dat begin volgend jaar 100.000 zzp'ers zonder opdrachten zullen zitten. De partijen benadrukken dat het om een tijdelijke oplossing gaat. Door felle kritiek op de wet DBA zag staatssecretaris Eric Wiebes (Financiën) zich vorige maand genoodzaakt de handhaving tot zeker 1 januari 2018 op te schorten.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X