Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


25 belastingtips om dit jaar nog geld te besparen

In 2017 gaat een flink aantal belastingregels op de schop. Jij vindt belastingregels lezen natuurlijk heel saai, maar het kan je wel veel voordeel opleveren. Daarom hebben we voor jou de 25 meest interessante belastingtips op een rijtje gezet. Overzichtelijk én in begrijpelijke taal. Al deze slimme tips vind je - kort en bondig uitgelegd - op knab.nl/eindejaars-belastingtips.

Slimme bespaartips voor onderstaande groepen
De belastingtips zijn interessant voor iedereen. Maar behoor je tot (één van de) onderstaande groepen? Dan kan het echt leuk worden. Bij sommige tips moet je al vóór het einde van het jaar actie ondernemen. In andere gevallen is het juist slim om even te wachten.

- Je een vermogen hebt in box 3
- Je wilt geld schenken (aan je kinderen)
- Je hebt een hypotheek op je eigen woning
- Je wilt je schuldenvrije woning binnenkort verkopen
- Je bent getrouwd op huwelijkse voorwaarden, met een periodiek verrekenbeding
- Je ontvangt Wlz-zorgtoeslag (voorheen AWBZ)
- Je bereikt in 2017 de AOW-leeftijd
- Je betaalt (kinder)alimentatie
- Je hebt een pensioengat
- Je hebt kleine schulden
- Je spaart en/of belegt

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X