Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Malawi wil belastingverdrag openbreken

Malawi wil bij nader inzien twee inhoudelijke wijzigingen aanbrengen in het reeds ondertekende belastingverdrag. Dat heeft de Staatssecretaris van Financiën aan de Tweede Kamer laten weten.

Het is ongebruikelijk dat een verdrag na ondertekening nog wordt opengebroken. De staatssecretaris heeft Malawi nu voorgesteld de ratificatie van het belastingverdrag af te ronden en daarnaast te onderhandelen over een wijzigingsprotocol. Hierop heeft hij nog geen reactie ontvangen van Malawi.

Het wetsvoorstel tot goedkeuring van het belastingverdrag met Malawi (Trb. 2015, 75 en Trb. 2016,16) is momenteel aanhangig bij de Tweede Kamer.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X