Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Belastingdienst zet vertrekregeling stop

Per 1 september 2016 komt een einde aan de populaire vrijwillige vertrekregeling voor personeel van de Belastingdienst. Op 28 juni 2016 heeft de Belastingdienst daar met de vakbonden een akkoord over bereikt.

De regeling was bedoeld om de Belastingdienst 5000 fte kleiner te maken. Tot nu toe hebben zich al circa 5000 medewerkers vrijwillig aangemeld voor de regeling (zie ook: Continuïteit Belastingdienst in gevaar). Om de continuïteit van de belangrijkste werkprocessen van de Belastingdienst te waarborgen, heeft directeur-generaal Hans Leijtens in nauw overleg met de bonden de regeling aangepast en zal de vrijwillige fase per 1 september 2016 sluiten.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X