Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Loonstrookje vol met fouten

Bij honderdduizenden werknemers is de loonstrook mogelijk niet in orde. Vooral flexwerkers die werkzaam zijn in sectoren met wisselende diensten hebben te maken met onregelmatigheden, blijkt volgens De Telegraaf uit een inventarisatie van loonspecialisten.

Vakbond CNV Vakmensen heeft al honderden reacties gehad, nadat het vorige week is begonnen met een grote controle van loonstrookjes. De klachten gaan vooral over het verkeerd uitbetalen van toeslagen en onjuiste verrekening van overuren, schrijft de krant. Expert Dick van Leeuwerden van salarisverwerker ADP zegt dat vooral parttimers moeten opletten. Het loonstrookje is ingewikkelder geworden, mede door nieuwe fiscale regels.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X