Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Digitalisering en 100 jaar blauwe envelop

De stroom brieven en enveloppen van de Belastingdienst gaat verdwijnen. In oktober 2015 is de Wet Elektronisch Berichten Verkeer (EBV) politiek goedgekeurd. Die legt de wettelijke basis onder een volledig digitaal berichtenverkeer tussen de Belastingdienst en burgers en bedrijven. Dat is een voorwaarde om de interactie met belastingplichtigen en toeslaggerechtigden echt te kunnen moderniseren.

Tot nu toe deed het merendeel van de burgers wel digitaal aangifte, maar was de uitgaande stroom van de Belastingdienst nog op papier. Straks kan iedereen al zijn zaken gemakkelijk online regelen. In een webportaal komen alle gegevens en post overzichtelijk bij elkaar te staan en zijn ze gemakkelijk raadpleegbaar. Het afscheid van de blauwe envelop komt na honderd jaar. Het verdwijnen van de envelop maakt het makkelijker belastingzaken te regelen, bespaart kosten en is beter voor het milieu. In dit dossier vindt u informatie over de digitalisering en de historie van de blauwe envelop.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X