Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Belastingverlaging 2016 gaat toch door, nieuw belastingplan gered

Het nieuwe belastingplan is gered. Coalitiepartijen PvdA en VVD hebben alsnog een deal met D66 gesloten. Daardoor is er nu voldoende steun in de Eerste Kamer. Dat meldt politiek verslaggever Frits Wester.

Het nieuwe belastingplan werd al in september gepresenteerd. Het zou ervoor moeten zorgen dat werkende mensen volgend jaar in totaal 5 miljard euro minder belasting betalen. D66 kreeg haar zin op de thema's werken moet lonen, versterking van de economie en vergroening, zegt een woordvoerder van de partij.

De aanpassingen:
  • 200 miljoen euro extra voor arbeidskorting in 2017, goed voor inkomens tussen 35.000 en 120.000 euro
  • Ouderenkorting in 2017 100 miljoen euro omhoog
  • In 2016 eenmalig 100 miljoen euro voor energiebesparende maatregelen huiseigenaren
  • 100 miljoen euro extra voor kinderopvangtoeslag in 2017 
  • In 2016 eenmalig 100 miljoen euro naar verhoging vrijstelling box 3. Dat betekent dat je geen belasting betaalt over spaargeld tot een bedrag van ongeveer 24.500 euro.
Lange tijd bleef het spannend of het belastingplan van staatssecretaris Wiebes voor volgend jaar wel een meerderheid zou halen in beide Kamers. De onderhandelingen over het plan liepen zeer moeizaam.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X