Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Kamervragen na fouten Belastingdienst

Kamerlid Norbert Klein heeft staatssecretaris Eric Wiebes van Financiën om opheldering gevraagd over het handelen van de Belastingdienst. Dit naar aanleiding van de 9-jarige Lerato van Gelder uit Beneden-Leeuwen die aanslagen krijgt van de Belastingdienst en naar aanleiding van de financiële problemen waarin Patricia Saenen en Michael Bekink uit Huissen zijn gekomen door fouten van diezelfde Belastingdienst.

Kwaliteit
Klein wil weten of Wiebes onderzoek wil doen naar de kwaliteit van klachtenafhandeling bij de Belastingdienst en of schade als gevolg van gemaakte fouten wordt vergoed. Het verhaal van Saenen en Bekink is vergelijkbaar met dat van Lerato. De Belastingdienst stuurde het gezin eind 2008 een aanslag van bijna 2.000 euro op het voegbedrijf van Bekink over het jaar 2005. Het bedrijf ging echter al in 2004 failliet en is toen ook uitgeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Schulden
Doordat dezelfde aanslag bleef binnenkomen en werd verrekend, ook na excuses van de Belastingdienst, liepen de schulden van de Huissenaren hoog op. Hun huis staat inmiddels gedwongen in de verkoop. De Belastingdienst lijkt in een recente brief de gemaakte excuses weer in te trekken.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X